contact
contact contact contact sacasc

Wat kunt u van de verandaman verwachten?

Werkwijze van de verandaman

Elk project begint met een idee of wens.

Wij komen graag bij u langs om uw idee of wens samen te bekijken en de mogelijkheden hiervoor te bespreken. U krijgt van ons een gespecificeerde offerte waarin staat welke werkzaamheden wij kunnen verrichten, binnen welke termijn en voor welke prijs wij verwachten dit te kunnen realiseren.

Na akkoord op deze offerte zullen wij beginnen met het pre-fab maken van de onderdelen in onze speciaal hiervoor ingerichte werkplaats. Dit doen wij om de overlast voor u tijdens de realisatie van ons project zo gering mogelijk te houden. Voor alles geldt dat wij kijken naar de bestaande situatie en dat het project hierop ingemeten c.q. aangepast wordt.

Wij zullen met u een afspraak maken voor de montage op locatie waarbij wij erna streven om uw tuinhuis, overkapping of veranda in een dag te leveren en monteren. Mocht dit onverhoopt niet te realiseren zijn voor ons, zullen wij dit tijdig kenbaar maken.

Na de realisatie van ons project zullen wij u nog enkele tips meegegeven voor het juiste onderhoud.

 

maatwerk offerte

Persoonlijk contact en advies

De verandaman kan u gedegen advies geven bij het ontwerp van uw tuinhuis, overkapping of veranda op maat. Het is van belang om de kwaliteiten en verschillen in materialen goed te bekijken alvorens u een keus maakt. De verandaman staat u graag bij met advies en ideeën om van uw project een succes te maken. De verandaman produceert al zijn tuinhuizen, overkappingen en veranda's zelf. Hierdoor kan de verandaman garanderen dat de hoogste kwaliteit geleverd wordt. 

Ik maak uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan; Douglas hout, geïmpregneerd vuren hout en zweeds rabat.  Uiteraard zijn er nog veel meer houtsoorten die tot de mogelijkheden behoren. Elk van deze materialen heeft unieke eigenschappen waarover de verandaman u graag adviseert.