contact
contact contact contact sacasc

Wat kunt u van de verandaman verwachten?

Werkwijze van de verandaman

Alles begint met een idee of wens. Ik ga samen met u kijken naar de mogelijkheden om uw idee uit te werken binnen het gewenste termijn. Vervolgens krijgt u een offerte op maat, waarin precies staat gespecificeerd welke werkzaamheden er voor u verricht worden. Na ondertekening van de offerte zullen we beginnen met de montage in de werkplaats van de verandaman. Zoveel mogelijk onderdelen worden van te voren gemaakt, zodat de bouw op locatie zo snel mogelijk kan gebeuren. We proberen de overlast voor u tot een minimum te beperken. Voor alles geld dat de oplossing aangepast wordt op de bestaande situatie. Uw tuinhuis, overkapping of veranda .

Vervolgens maken we een afspraak met u voor de bouw op locatie. De verandaman streeft erna uw tuinhuis, overkapping of veranda in één dag te leveren en monteren. Mocht dit onverhoopt door de grote van het project niet lukken dan zal de verandaman dit in de offerte kenbaar maken. 

Na de bouw krijgt u nog enkele tips op het gebied van onderhoud.

 

 

maatwerk offerte

Persoonlijk contact en advies

De verandaman kan u gedegen advies geven bij het ontwerp van uw tuinhuis, overkapping of veranda op maat. Het is van belang om de kwaliteiten en verschillen in materialen goed te bekijken alvorens u een keus maakt. De verandaman staat u graag bij met advies en ideeën om van uw project een succes te maken. De verandaman produceert al zijn tuinhuizen, overkappingen en veranda's zelf. Hierdoor kan de verandaman garanderen dat de hoogste kwaliteit geleverd wordt. 

Ik maak uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan; Douglas hout, geïmpregneerd vuren hout en zweeds rabat.  Uiteraard zijn er nog veel meer houtsoorten die tot de mogelijkheden behoren. Elk van deze materialen heeft unieke eigenschappen waarover de verandaman u graag adviseert.